Workshop Antipasti-tapas-fingerfood
zaterdag 11 maart 2017

Aan het eind van de middag trakteren we onszelf op originele Italiaanse hapjes en anti-pasti en drinken heerlijke Prosecco (D.O.C.). Het is net zoveel een uitje als een etentje, naast dat u gaandeweg leert deze tapas zelf te bereiden.
  • Locatie: biologische pluktuin De Kruudhof, Lankerseweg 3, 7025 ED Halle
  • Aanvang: zaterdag 11 maart 2017 om 16.00 uur
  • Kosten: 46,00 euro p.p. incl. drankjes
  • Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 16 personen
  •  

     
    Workshops Italiaans Koken op locatie
    Heb je een passie voor koken ? Caterina biedt creatieve, leuke en originele kook-workshops waar je zelf van kunt genieten of aan iemand anders cadeau kunt doen. Andere voorbeelden:
     
    Workshop Tapas / Desserts

     
    Tapa’s en fingerfood
    Een ontdekkingsreis langs allerlei heerlijke, kleine hapjes.
     
    Pasta Workshop
    Voor de echte pasta-liefhebbers is huisgemaakte pasta nog altijd het lekkerst. Leer hoe je zelf pasta maakt. Het is goedkoper en veel lekkerder.
     
    Workshop Pranzo della domenica
    De “pranzo della domenica” is een gelegenheid om samen met je familie kennissen en vrienden te zijn. Door middel van het samen koken in de keuken en het eten aan tafel van een compleet menu, van voorgerecht tot toetje, kun je genieten van de atmosfeer en de smaken van de Italiaanse traditie.
     
    Workshops vinden plaats op locatie, of in de kookstudio van pluktuin "De Kruudhof" te Halle. Neem voor meer informatie contact op met Caterina.
     
    Home - Caterina - Menukaart - Pizza Oven
    Workshops - Werkgebied - Contactformulier